Kosár

2024. márc. 04.

Az elérhető termékek naprékész raktárkészletről rendelhetőek. Csak annyit tudsz rendelni ami tényleg van. Sok sikert kívánok a termesztéshez!

Feladás következő hétfő-keddi napokon, esetleg csütörtökönként.

Köszönöm, hogy elolvastad!


Nincs termék a kosárban!

 

 4 lépésben be kell állítanod a rendelésed részleteit. Kattints a megrendelés gombra, hogy a fizetést, szállítást, számlázást be tudd állítani. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor vásárlásod vagy fizetésed előtt írj bátran! Vagy a rendelésedkor írj megjegyzést. Használd bátran a Barion fizetési lehetőséget! Megrendelésed után minden műveletről tájékoztatást kapsz, rendelés állapota, fizetés beérkezése, csomagolás, várható feladási idő, feladás után postai küldeményazonosító.

 2024. március 28-tól törvényi szabályozás értelmében fel kell tüntetni több MPL szolgáltatást is, melyet ki is tudsz választani. Fix árak vannak feltüntetve, plusz számomra egyéb rengeteg kiadást tartalmaz, így SZÜKSÉGESSÉ VÁLIK A DRÁGULÁS. A csomagolást nem fizeti a posta, kedvezményt nem ad, a környéken nincs posta vagy ami van ott legalább 30 percig állhatok sorban, egyéb csomagküldők és a MPL is akkor jön el a csomagért, amikor tud, erre én nem tudok várni (jelzéstől számított 3-5 óra), a könyvelő és a NAV is megkéri az árát, az informatikus még inkább, a plusz időmről nem beszélve, így én sem tehetek mást emelnem kell. Vagy abba hagyom az egészet. Megértéseteket köszönöm! 2024. március 04.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.