Magamról

Iszak László vagyok, Szombathelyen élek, már 42 elmúltam, hobbim  a kert a növények. 15-20 éve érdekelnek a növények, 7-9 éve pedig nagyon komolyan. Kidolgoztam egy saját palántanevelési módszert, megtanultam, hogy lehet jó vetőmagot előállítani (volt pár nagy kudarcom), megtanultam, hogy mi a fontos a növényeknek és mi a fontos számomra, megtanultam, hogy keresztezni nagyon nehéz, nagyon hosszú folyamat és nagy kitartás és sok hely kell hozzá.

Engem legjobban az érdekel a növényekkel kapcsolatban, hogy a magból hogyan lehet jó palántát előállítani és továbbszelektálni a magok jó tulajdonságát a következő évekre. A paprikáknál ez hihetetlen feladat, de megtaláltam a módját! Inkubátorokban, chilifilterekben. Kicsit érdekes a kert, de kezdik megszokni a szomszédok. A családom szerintem flugosnak tart, néha azt mondják, hogy jobban szeretem a paprikáimat, mint őket.

Elérhető vagyok facebook-on itt.

Kérdések esetén pedig itt.

Remélem, hogy mindenki talál nálam kedvére való növényeket, magokat és évek múltával is tartjuk majd a jó kapcsolatot! Sok sikert mindenkinek! Csípjen, úgy az igazi!

Iszak László.

  
  
  
  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?