Adatvédelem

Azzal hogy Ön a Kardinalis webshop (kardinalis.shopmania.biz) weboldalt használja, elfogadja és egyetért a következő adatvédelmi politikával. Ha nem fogadja el az Adatvédelmi Politikában foglalt feltételeket, kérjük azonnal szüntesse meg a weboldal és a szolgáltatásai használatát.

Az adatvédelmi politika időnként változhat a weblap tartalom frissitésekor. Ajánljuk hogy időnként ellenőrizze ezt a lapot hogy mindig tisztában legyen a változásokkal.

Minden személyes adatot amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerűl, hogy a Kardinalis webshop (kardinalis.shopmania.biz) szolgáltatásait optimális körlményekben tudja kinálni.

A Kardinalis webshop (kardinalis.shopmania.biz) webplapját Iszak László üzemelteti, székhelye Magyarország, Szombathely, 9700, Szombathely, Stromfeld Aurél utca 23. 3.em. 10. ajtó.


A Kardinalis webshop (www.kardinalis.hu) regisztrálási ürlap kitöltése által, a felhasználó kijelenti hogy kifejezetten és egyértelműen beleegyezik, hogy személyes adatait, a Kardinalis webshop (www.kardinalis.hu) adminisztrátorai feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:

  • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
  • A megrendelések feldolgozása;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
  • Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a Kardinalis webshop (www.kardinalis.hu) tevékenységeivel kapcsolatban és a harmadik felek tevékenységeivel kapcsolatban amelyekkel a Kardinalis webshop (www.kardinalis.hu) bármilyen természetű kapcsolatban van (beleértvea kereskedelmi tevékenységeket is). 0 ilyen kapcsolat van jelenleg és ez remélem nem is fog változni.

Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a Kardinalis webshop (kardinalis.shopmania.biz, www.kardinalis.hu) fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kinált termékek és szolgáltatások értékelését is.

A személyes adatok és vásárlási információk a megrendelésektől számított 12-13 hónap múlva törlésre kerülnek!

Saját kérésre a vásárlás véglelgesíte után azonnal törlésre kerülhet a regisztráció, megrendelés minden adata.

Adatkezeléssel Iszak László van megbízva.


Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a Kardinalis webshop (www.kardinalis.hu) nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat. A fizetési folyamatról a következő adatokat kapom meg: számlavezető bank neve, folyószámlaszám, folyószámla tulajdonos neve, átutalt összeg, megjegyzésben megadott adatok. Amenyiben nem tudom beazonosítani, egyik megrendeléshez sem kapcsolható utalás történik, akkor azt 60 napon belül visszautalom a küldő bankszámlaszámra.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a dedikált kapcsolat űrlap segitségével. ITT található az űrlap.

Chili mag eladó, chili paprika mag eladó, chili palánta eladó, kertészeti öntözéstechnikai iparcikkek.

  
  
  
  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?